BlijFietsen

BlijFietsen wil zoveel mogelijk mensen zolang mogelijk laten fietsen

Een leven lang mobiel blijven op de fiets, een actief bestaan voor fysieke en emotionele gezondheid, recreëren in het groen, genieten van het rijke Vlaardingse landschap, en verbindingen en ontmoeten van mensen in de natuur.

BlijFietsen is er voor mensen van alle leeftijden die zich nu belemmerd voelen om te gaan fietsen door een fysieke of mentale beperking, geïsoleerde situatie of die nooit hebben geleerd om te fietsen.

BlijFietsen geeft fietsvaardigheidslessen voor 2-, 3-, en 4 wielers, verhuurt speciale fietsen en begeleidt het samen fietsen met een fietsmaatje op de duofiets. Ook wordt er advies en expertise geleverd bij de aanschaf van een speciale eigen fiets 

Vraag van de organisatie

Vraag:

  • Binnen en buitenruimte om veilig fietsvaardigheidslessen te geven aan ouderen, volwassenen, kinderen al of niet met beperkingen met daarbij of in de buurt stallingsmogelijkheden voor lesfietsen
  • Fietsmaatjes (Piloten) die met duofietsen, riksjafietsen regelmatig met ouderen (gasten) uit de wijk willen fietsen en deze ook actief willen opzoeken en uitnodigen
  • Planner, coördinator, medewerker klein onderhoud fietsen, onderhoud sociale media en site. Kortom een schaap met 5 poten.

 

Aanbod:

  • Kortingskaart resp. strippen kaart voor het gebruiken en ervaren van diverse meerwielfietsen al of niet als onderdeel van een bedrijfsuitje.
  • Neem gratis ook eens oma, opa mee op de fiets voor een tochtje door Zuidbuurt en Broekpolder met de mogelijkheid om gratis een kopje koffie met gebak onderweg te nuttigen.
  • Korting op thematochtje door de polder met gebruik van ons fietsassortiment,

 

Meer info op hun website

BlijFietsen

« Terug naar alle deelnemers