Mamacafé Maassluis, Vlaardingen, Schiedam

Het Mamacafé is de ontmoetingsplek voor (toekomstige) ouders met jonge kinderen, maar natuurlijk ook voor opa’s en oma’s. Het is een plek om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, ideeën uit te wisselen en inspirerende workshops te volgen.

Om de week bent u welkom in het Mamacafé om een kopje thee te drinken en eventueel een workshop te volgen. Het Mamacafé wordt georganiseerd door een groep vrijwillige professionals en enthousiaste moeders.

Het mamacafé zorgt voor mooie dialoogmomenten, geeft (h)erkenning, doorbreekt taboes, verbindt en zet vrouwen in hun kracht en dit allemaal tijdens de gezellige woensdagochtenden.

Dit jaar zullen diverse workshops gegeven worden zoals baby-yoga, Reboza Massage, Muziek Op Schoot en sensorische activiteiten voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook komen onze vaste onderwerpen terug en kunt u vragen stellen over borstvoeding aan Laura, contactpersoon van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk, vragen over ergonomisch dragen aan Marijke, gediplomeerd draagdoek consulent of vragen of lichaamstaal, huil- en slaapgedrag bij jonge kinderen aan Patricia van Babybalance Vlaardingen.

Mamacafé Maassluis, Vlaardingen, Schiedam

« Terug naar alle deelnemers