Stichting Present Maassluis

Present matcht vrijwilligers aan een hulpvraag van mensen met ziekte, klein netwerk en/of armoede. De vrijwilligers bieden tijd en Present zoekt een passende hulpvraag. Bijvoorbeeld: wandelen, tuinieren, schilderen; altijd in samenwerking met professionele hulpverlening.

Vraag van de organisatie

Vraag:

  • Gadgets: We bestaan 10 jaar en zoeken in dit kader leuke producten/gadgets om onze vrijwilligers (2-80 jaar) mee te bedanken.
  • Locaties: Voor de projecten zoals een gezellige middag met statushouders, uitje met dementerenden, maar ook voor bijeenkomsten met de vaste vrijwilligers zoeken we inspirerende locaties.
  • Laptop: In verband met de uitbreiding van het operationeel team hebben we een nieuwe laptop nodig.

Aanbod:

  • Teamuitje: Voer ook een project uit met Present als bedrijf of organisatie onder begeleiding van een professioneel en enthousiast team. Je helpt hierbij iemand die het echt nodig heeft en leert je collega’s op een andere manier kennen. Na afloop ontvang je een certificaat MVO. O.a. Rijk Zwaan en Albert Heijn Maassluis gingen je voor!
  • Netwerk: Present heeft in de afgelopen jaren samengewerkt met meer dan 50 organisaties in Maassluis e.o.  Doorpraten over MVO? Wij bieden kennis over het maatschappelijk veld en hebben connecties in de hele stad.
  • Inspirerende teksten: Zoek je een mooi gedicht voor op een kaart (bijv. met kerst)? Wil je een persbericht versturen of een stukje tekst over jullie bedrijf voor op de website? Present heeft de kennis om inspirerende teksten te schrijven in huis.

 

Meer info op hun website

Stichting Present Maassluis

« Terug naar alle deelnemers