Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes!

MATCH MVS, de eerste maatschappelijke beursvloer voor Maassluis, Vlaardingen en Schiedam is succesvol verlopen !
Op woensdag 23 mei 2018, in de Grote Kerk van Vlaardingen maakte 36 bedrijven en 60 maatschappelijke organisaties ruim 100 mooie matches met elkaar. De meeste organisaties kwamen met meerdere mensen waardoor er zo’n 150 mensen vloer op gingen. Van MATCH MVS zijn foto's gemaakt door Look J. Boden.

Olaf Hanno, directeur Polderpoort en Sportcentrum Vlaardingen heette iedereen welkom. Daarna was het woord aan Chris van der Weijde, coördinator van KLIK Vrijwilligers Vlaardingen en het Servicepunt Vrijwilligers Schiedam. Chris gaf namens de organisatie aan blij te zijn met de hoge opkomst en betrokkenheid van de bedrijven en organisaties.  

Daarna werd met een slag op de gong de beursvloer door Roel van Tongeren, voorzitter MKV, geopend en ontstond er een bruisende massa waarin bedrijven en organisaties elkaar opzochten, kennismaakten en deals sloten. De 12 matchmakers, herkenbaar aan een grote hoed met bloemen, hielpen de deelnemers met het vinden van de juiste partner en het maken van een match. Al snel werd zichtbaar wie een deal had gemaakt door de groene wuppies op de kleding die werden uitgereikt wanneer er een match was gemaakt en de matchovereenkomst was getekend door notaris Jansen of notaris van Gastel. Om de match ook in beeld vast te leggen konden deelnemers met elkaar op de foto in de fotohoek waar Sjaak van ’t Woud, Kyara Rijsdam en Mark Rijsdam prachtige foto’s maakten.

Er werd van alles verhandeld en geruild en allemaal met gesloten beurs. Prachtig om te zien dat zonder geld zoveel moois kan ontstaan. Een paar voorbeelden:

  • Kloet onderhoud gaat klein onderhoud verrichten aan de kas van Van Ruytenburch  en krijgt daarvoor een diner voor 12 personen in de kas terug.
  • Medewerkers van de lunchroom de Bonte Zebra krijgen een rondleiding in het Museum Vlaardingen en in ruil hiervoor krijgt een groepje vrijwilligers van het museum een lunch in de Bonte Zebra.
  • De Polderij biedt haar locatie aan voor een EHBO cursus van Voetjes van de Vloer waarbij Voetjes van de Vloer ijzerkoekjes maakt en hulp biedt bij de aanschaf van een AED.
  • Dijkshoorn Euromovers komt met een team bardienst draaien bij de Stadsgehoorzaal, daarvoor in ruil krijgt het team kaartjes voor een voorstelling.
  • De Mind Office verzorgt een brainstormmiddag met het bestuur van Vlaardingen in Beweging en krijgen daarmee een bedrijfssportdag verzorgd door VIB.

Binnenkort zullen alle matches op deze website zichtbaar zijn.

Na een krappe 1,5 uur werd de beursvloer gesloten met een slag op de gong door Hewi Hoogendijk, voorzitter IKV en sprak (demissionair) wethouder Hans Versluys zijn waardering uit voor de organisatie en de partners van MATCH MVS en benadrukte nog eens de waarde van een goede samenwerking tussen bedrijfsleven en maatschappelijk middenveld. Tijdens de aansluitende netwerkborrel ging de ontmoeting nog even door en werd er ook nog verder gehandeld en afspraken gemaakt. Tijdens het gehele evenment werd de catering verzorgd door A la Remco Catering met broodjes, soep, hapjes en drankjes.

Paul Marseille van Omroep Vlaardingen maakte een directe uitzending. Deelnemers en de organisatie werden geintervieuwd en zaten live in de uitzending.

De foto's op deze pagina mogen gedownload en gebruikt worden. Bij publicatie dient de naam van de fotograaf vermeld te worden: Look J. Boden 

Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes! Eerste maatschappelijke beursvloer Waterweg groot succes!

« Terug naar alle verhalen