MATCH MVS is alleen toegankelijk voor bedrijven en organisaties die een bevestiging van inschrijving hebben ontvangen.

Hoe verloopt de beursvloer?
Na de ontvangst, opening en de slag op de gong krijgt u 1,5 uur om te handelen. Het afsluiten van een match is pas compleet, nadat de vragende partij u ook weer een tegenprestatie biedt. Alles kan gematcht worden, zolang het met gesloten beurs is.
Bij het deelnemersoverzicht op deze site ziet u welke bedrijven en organisaties meedoen aan de beursvloer. U ziet een korte omschrijving van elke deelnemer en via de link naar de website kunt u meer informatie bekijken. Daar komen steeds weer deelnemers bij.

In de week voor de beursvloer ontvangt u een lijst met deelnemende bedrjven en organisaties. Bij de maatschappelijke organisaties is, voor zover opgegeven, hun vraag en hun aanbod beschreven. Al lopend over de beursvloer zoekt u bedrijven en organisaties waarmee u een match wilt maken. Bedrijven hebben een gele badge en maatschappelijke organisaties hebben een groene badge. U wordt zo nodig geholpen door de 12 matchmakers die vraag en aanbod kennen en u met de juiste persoon in contact kunnen brengen. Als u een match heeft gemaakt vult u samen een overeenkomst in en laat deze, symbolisch, ondertekenen door een van de aanwezige notarissen. Om te laten zien dat u een match heeft gemaakt ontvangt u een 'wuppie' die u op uw kleding plakt.
 

Programma MATCH MVS 23 mei 2018

16.30           Ontvangst met koffie en thee
17.00           Welkom door spreekstalmeester Olaf Hanno en start van het  handelen op de beursvloer,.
18.30           Einde handelen op de beursvloer
                     Terugblik met Olaf Hanno op een paar gemaakte matches
                     Netwerkborrel
19.30           Afsluiting

Tijdens het evenement wordt u voorzien van een kopje soep, een broodje, fruit en een drankje

Wij wensen u alvast veel succes en plezier!,

De organisatie van MATCH MVS